Productomschrijving
Kaviaar van de zalm. Een echte delicatesse! Kaviaar is het onbevruchte eitje van een steur. Kaviaar wordt over het algemeen beschouwd als lekkernij. De bijnaam van dit goedje is ook wel "het zwarte goud". Het vindt haar oorsprong in de Perzische cultuur waar men geloofde dat je sterker zou worden van kaviaar. In de middeleeuwen beschouwde men kaviaar als goedje voor de boeren. Het huidige kaviaar vindt zijn oorsprong in voornamelijk Rusland. Zalmkaviaar in het algemeen is goed eetbaar op bijvoorbeeld stokbrood of andere soorten brood.
Zalmkaviaar smaakt ook heerlijk in combinatie met verschillende soorten pasta zoals penne. Kook de pasta al dente, fruit wat ui en twee teentjes knoflook in een pan en doe er zeekraal bij. Voeg vervolgens de room toe. Laat het even rustig sudderen en voeg daarna twee eetlepels zalmkaviaar toe aan het goedje. De pasta moet daarna gemixt worden met je saus. Wat citroensap en peper en je bent klaar om te serveren!