Zalmforel

 (450 gram)
€ 7,95
Productomschrijving
Zalmforel heeft een rozige kleur visvlees en is heerlijk op een pistolet of een wit zacht puntje. Je kan zalmforel natuurlijk ook op andere manieren bereiden.
Wanneer we praten over zalmforel hebben we het eigenlijk over regenboogforel. Een combinatie van zalm en forel die speciaal voor consumptie wordt gekweekt. Het kweken van deze zalmforel gebeurt in de Noorse fjorden, waar de zalmforel wordt gekweekt tot hij groot genoeg is om te eten. Daarnaast wordt de zalmforel veel gekweekt op toeristische plaatsen om het voor sportvissers aantrekkelijker te maken deze plaatsen te bezoeken om te vissen. De maximale lengte van een zalmforel is ongeveer 120 centimeter, maar deze lengte haalt hij in kweekgebieden vrijwel nooit.

Een zalmforel lijkt qua smaak erg op de smaak van normale zalm. Er zijn maarliefst zeven manieren om zalmforel te bereiden: gebakken, in folie, op de barbecue of in de magnetron, maar de zalmforel kan ook gekookt, gerookt of gegrild gegeten worden. Lekker is verder om de zalmforel in moten te snijden en deze vervolgens te bestrooien met peper en zout en te garneren met citroen.

Informatie over Zalmforel

Vissoort: Forel

Zalmforel wordt geleverd per ongeveer 450 gram.
Niet op voorraad.
Zalmforel
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen

Er zijn momenteel nog geen beoordelingen geschreven.