Verstegen Spanish harbor marinade

 (100 gram)
€ 2,69
Productomschrijving
Spanish harbor marinade. Een transparante marinade met toevoeging van paprika, peterselie en knoflook. De marinade heeft een citroenaccent. Lekker voor bij de vis. U kunt deze marinade per 100 gram bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 500 gram? Vul dan een 5 in. Wij leveren dan een bakje van 500 gram marinade. De Verstegen Marinades staan bekend om kwaliteit en eenvoudigheid. De Spanish Harbour Marinade wordt kant en klaar geleverd, zodat u er geen extra tijd meer in hoeft te steken. De marinade bestaat uit paprika, petercelie en knoflook. Ook proeft u een beetje citroen.

De marinade is een mediterraanse specialiteit. Rondom dit gebied wordt dit ook menigmaal geconsumeerd. De Verstegen Spanish Harbour Marinade is te gebruiken bij elke vissoort. Het is een universele marinade die elke vis het accent geeft die hij verdient. De marinade bevat geen declarabele allergenen, is MSG en fosfaten vrij en heeft een gereduceerd zoutniveau. Het is een gezonde marinade.

Hoewel de marinade lekker is op bijna elke vis, is er een vis waar hij op uitblinkt de tonijn. Wanneer deze marinade in aanraking komt met tonijn is een succes gegarandeerd. Het is een goede toevoeging omdat de smaak van paprika, petercelie, knoflook en citroen de vis een andere bite geeft.

Informatie over Verstegen Spanish harbor marinade

Vissoort: Marinade

Verstegen Spanish harbor marinade wordt geleverd per 100 gram.
Niet op voorraad.
Verstegen Spanish harbor marinade
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Jan op 17-10-14

    Verstegen marinades zijn Top.