Verstegen scampi en garnalen kruiden

€ 2,29
Productomschrijving
Verstegen Japanse scampi en garnalen kruiden is een mix van kruiden speciaal voor scampi- en garnalengerechten. Veel mensen denken dat scampi's en garnalen hetzelfde zijn maar dit is niet het geval. De garnalen komen namelijk uit warm zeewater en leven dus vooral aan de kust van bijvoorbeeld Spanje. Met scampi's wordt meestal ook de garnaal bedoeld terwijl dit eigenlijk een soort van kreeftje is. Deze speciale scampi en garnalen kruiden zijn echter voor allebei de invullingen van het woord lekker, of het nu de garnaaltjes zijn of de kreeftjes. Garnalen zijn over het algemeen ook wat groter dan scampi's omdat ze uit warmer water komen.

De garnalen hebben een harde buitenkant en zijn zacht vanbinnen wat ze erg lekker maakt. Het is een echte vissoort en het is dan ook een lekkernij voor iedere vis liefhebber.

Scampi's en garnalen zijn met verschillende dingen goed te combineren zo is garnalensalde erg populair in Nederland. Het is ook lekker om te combineren met andere soorten vis omdat de smaken elkaar dan goed aanvullen.

Informatie over Verstegen scampi en garnalen kruiden

Vissoort: Kruiden / Specerijen

Een potje Verstegen scampi en garnalen kruiden bevat 175 gram.
Niet op voorraad.
Verstegen scampi en garnalen kruiden
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Gerard op 21-10-14

    Verstegen altijd goed!