Verstegen Piri Piri marinade

 (100 gram)
€ 2,69
Productomschrijving
Piri Piri marinade. Een smaakvolle kant en klaar marinade. Erg smaakvol met een smaak van pepers en paprika. U kunt deze marinade per 100 gram bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 500 gram? Vul dan een 5 in. Wij leveren dan een bakje van 500 gram marinade. Verstegen Piri Piri marinade is een mix van diverse smaken. Na het marineren proeft u de paprika en pepers in de vis, stuk vlees of ander product. Het is fijn om met de marinades uw vis en vlees een accent te geven. Met de kant en klare Verstegen Piri Piri marinade zult u altijd een lekkere maaltijd kunnen voorbereiden.

De Piri Piri Marinade komt oorspronkelijk uit Amerika. Veel mensen zeggen dat het uit Portugal komt, helaas is dit niet juist. De Portugezen hebben het vanuit Amerika via Afrika naar Portugal gebracht, waar het nu een van de favoriete ingrediënten in de nationale keuken is. In Portugal wordt de marinade ook in bijna iedere winkel verkocht. Geen wonder, het is een overheerlijke toevoeging.

Het is lekker om deze marinade te gebruiken bij gambas. De marinade maakt de smaak van de gambas namelijk sterker en net iets anders.

Informatie over Verstegen Piri Piri marinade

Vissoort: Marinade

Verstegen Piri Piri marinade wordt geleverd per 100 gram.
Niet op voorraad.
Verstegen Piri Piri marinade
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Jan op 17-10-14

    Verstegen marinades zijn Top.