Verstegen Indian mystery marinade

 (100 gram)
€ 2,69
Productomschrijving
Verstegen Indian mystery marinade. Een gele marinade met als belangrijkste ingrediënten kerrie en een beetje kokos. U kunt deze marinade per 100 gram bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 500 gram? Vul dan een 5 in. Wij leveren dan een bakje van 500 gram marinade. De Verstegen Indian mystery marinade is een marinade die bestaat uit een mix tussen kokos- en kerrie extracten. Waar de kerrie voor een zoetige sensatie zorgt houdt de kokos de marinade toch nog fris en tropisch. Deze twee smaken samen zorgen voor een mysterieuze smaak.

India staat bekent om de pittige gerechten met hete pepers, in de keukens wordt kerrie dan ook dagelijks toegepast in de verschillende recepten. Samen met de Surinaamse kokos extracten maakt de Verstegen Indian Mystery marinade een geheel nieuw concept zonder de authentieke smaak van de vertrouwde kerrie achter te laten.

Het is geschikt voor meerdere vis en vlees gerechten aangezien de dubbelzijdige smaak van de Verstegen Indian mystery marinade zowel voor vertrouwelijke als exotische gerechten een toepasselijk effect geeft dat u niet wilt missen. U hoeft de marinade alleen maar in uw vis of vlees te laten trekken, verdere voorbereidingen zijn niet nodig. Verstegen Indian Mystery marinade is namelijk kant en klaar.

Informatie over Verstegen Indian mystery marinade

Vissoort: Marinade

Verstegen Indian mystery marinade wordt geleverd per 100 gram.
Niet op voorraad.
verstegen indian mystery marinade
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Jan op 17-10-14

    Verstegen marinades zijn Top.