Verstegen Greek passion marinade

 (100 gram)
€ 2,69
Productomschrijving
Greek passion marinade. De oregano, tijm en knoflook geeft een heerlijke Griekse gyrossmaak. Lekker als marinade bij de vis. U kunt deze marinade per 100 gram bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 500 gram? Vul dan een 5 in. Wij leveren dan een bakje van 500 gram marinade. Verstegen marinade is kant en klaar. U hoeft er niets meer aan te doen. Met de Green Passion Marinade van Verstegen kunt u uw vis en vlees accentueren. Deze marinade is gemaakt van oregano, tijm en knoflook. Deze klassieke Griekse ingrediënten geven uw stuk vis of vlees een Griekse bite.

Een ‘Griekse avond’ is een eitje met de Greek Passion marinade van Verstegen. Door de mix van traditionele ingrediënten wordt ieder gerecht Grieks. De geur van de marinade vult de kamer. De marinade past bij bijna elke vis. Ook is hij op vlees te gebruiken.

Een vis die perfect past bij deze marinade is de schol. Marineer een paar scholfilets met de Verstegen Greek Passion marinade voor een overheerlijke smakensensatie. De marinade trekt goed in de vis waardoor het een verandering in de structuur veroorzaakt. Dit proeft u zodra u de scholfilets eet.

Informatie over Verstegen Greek passion marinade

Vissoort: Marinade

Verstegen Greek passion marinade wordt geleverd per 100 gram.
Niet op voorraad.
Verstegen Greek passion marinade
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Jan op 17-10-14

    Verstegen marinades zijn Top.