Verstegen cajun kruiden

€ 2,29
Productomschrijving
Cajunkruiden komen oorspronkelijk uit Amerika. Het zijn pikante kruiden die meestal in combinatie met vleesgerechten worden gebruikt. U kunt Verstegen cajunkruiden echter ook gebruiken voor uw visgerechten. Misschien kent u Cajun kruiden nog niet maar dit is een uit oorspronkelijk Amerikaanse kruiden soort waarbij veel verschillende specerijen gemengd worden. De cajun komt oorspronkelijk uit het zuiden van de Verenigde Staten. De van oorsprong uit Frankrijk komende Amerikanen legde hun kennis bij de Afrikaanse-Amerikanen en zo ontstond de cajun kookwijze. Deze werd over de hele wereld bekent en hieruit voort zijn ook de Cajun kruiden ontstaan.

Cajun kruiden is een mix van erg veel specerijen, de bekendste specerijen die erin zitten zijn: zout, paprikapoeder, knoflook, ui, cayennepeper en zwarte peper. Dit mengsel werd in het algemeen gebruikt. Er zijn toch ook veel variaties op deze combinatie.

De cajun kruiden zijn vooral lekker bij vleesgerechten. Maar niet alleen voor vleesgerechten zijn de cajun kruiden goed te gebruiken, veel mensen strooien ook wat van het poeder over de groente heen waardoor ze een lekkerdere smaak moeten krijgen

Informatie over Verstegen cajun kruiden

Vissoort: Kruiden / Specerijen

Een potje Verstegen cajun kruiden bevat 70 gram.
Niet op voorraad.
Verstegen cajun kruiden
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Gerard op 21-10-14

    Verstegen altijd goed!