Verstegen 4 seizoenenpeper

€ 4,49
Productomschrijving
Verstegen 4 seizoenenpeper molen. Deze peper bestaat uit witte, groene en zwarte peperkorrels. De combinatie zorgt voor een perfecte smaakcombinatie. De vier seizoenenpeper is een peper die bestaat uit 3 verschillende pepers en een bessen soort. In deze vier seizoenen peper zit de gedroogde witte peper, de gedroogde zwarte peper en de groene peper. Deze pepers zijn gecombineerd met de roze peperbes waardoor het ook een zoet randje krijgt. De pepers komen oorspronkelijk van de Arabieren af maar ze worden nu vooral op warme plekken gekweekt.

Deze vier seizoenenpeper heeft van alle 4 seizoenen iets en is niet zo scherp als andere pepers. Het heeft dus een licht scherpe smaak maar heeft ook een zoete en een wat frissere smaak dan de gemiddelde peper.

Peper wordt natuurlijk voor erg veel gerechten gebruikt en is ook bijna niet weg te denken in de keuken. De peper is heerlijk om de vis wat smaak te geven of om de aardappels een tikje scherper te laten proeven. De pepermolen vergruist zelf de peperbolletjes waardoor het een extra verse smaak heeft.

Informatie over Verstegen 4 seizoenenpeper

Vissoort: Kruiden / Specerijen

Een molen Verstegen 4 seizoenenpeper bevat 45 gram.
Niet op voorraad.
Verstegen 4 seizoenenpeper
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Gerard op 21-10-14

    Verstegen altijd goed!