Remouladesaus

 (200 gram)
€ 2,29
Productomschrijving
Remoulade of remoulade saus is oorspronkelijk afkomstig uit de Franse keuken. De basis van Remouladesaus is mayonaise. Onze huisgemaakte remoulade is lekker in combinatie met gebakken vis. Remoulade of remouladesaus is een saus uit de Franse keuken die wordt gemaakt van mayonaise. De overige ingrediënten zijn mosterd, fijngesneden augurk, peterselie, dragon, bieslook en kappertjes. Vaak worden er ook nog gekookte eieren in verwerkt. De saus wordt vaak geserveerd bij de visboer in combinatie met kibbeling maar is lekker met vrijwel elke gefrituurde of gebakken vis. Remoulade kan ook geserveerd worden bij gemixte salades (met komkommer, tomaat en ijsbergsla). De veelzijdigheid van remouladesaus is te vergelijken met die van knoflooksaus. Een veel voorkomende verwarring is ravigote, een saus die in de basis veel lijkt op remoulade maar toch echt anders is.

Deze saus is huisgemaakt en heeft daarom een herkenbare smaak die veel lijkt op de saus van de visboer. Het bakje bevat 200 gram saus die tot op de bodem leeg gegeten moet worden.

Informatie over Remouladesaus

Vissoort: Saus

Een bakje remouladesaus bevat 200 gram saus.
Niet op voorraad.
remouladesaus
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Kees op 21-10-14

    Top sausje.