Recept: Wrap met geitenkaas, gerookte zalm & avocado

Wie graag een lekker voorgerecht wil serveren denkt misschien niet meteen aan vis. Maar er zijn zoveel lekkere vissoorten waar je een voorgerecht mee kan maken. Bijvoorbeeld gerookte zalm. Zalm is sowieso al een heerlijke vis, de gerookte versie doet daar zeker niet voor onder. Je hebt nog altijd de unieke smaak van de zalm en in combinatie met wat brood of toast kan dit zeer lekker zijn. Maar ook als hoofdgerecht kan gerookte zalm een oplossing bieden. Een gerookte zalm wrap bijvoorbeeld.

Gerookte zalm

Ingrediënten:

  • 100 tot 200 gram Gerookte zalm per persoon
  • Wraps (2 of 3 stuks per persoon)
  • 200 gram Geitenkaas
  • 3 avocado's
  • Ijsbergsla
  • 3 tomaten

De bereiding neemt helemaal niet veel tijd in beslag. Leg de wraps voor ongeveer 20 seconde in de magnatron op 600 watt. Pak een groot bord en leg daarop de wrap. Snij de avocado door midden en haal de pit er uit. Haal de inhoud van de avocado eruit en snij deze in reepjes. Snij ook de tomaten en geitenkaas in kleine stukjes.

Verdeel de avocado, de gerookte zalm, de avocado, een beetje ijsbergsla en de tomaat over de wraps. Vouw de wraps dicht en u hebt in 10 minuten een heerlijke wrap klaargemaakt!