Recept: Tilapiafilets en garnalen met ketjap saus - Viswinkel.nl

Bereidingstijd:                10 – 20 minuten
Aantal personen:            4

Ingrediënten:
300 Gram rijst
100 Gram garnalen
4 Tilapiafilets
2 Courgettes
2 Sjalotjes
8 Eetlepels ketjap manis
3 Teentjes knoflook
Olijfolie
Peper en zout

Wat heb je nog meer nodig?
Wok
Kookpan

Recept voor Tilapiafilets en garnalen met ketjap saus

Begin met de rijst te koken en hak de sjalotjes en de knoflook fijn. Doe dit met wat olijfolie in de pan en fruit het tot ze glazig zijn. Ondertussen kan de courgette in stukjes worden gesneden. Ook de tilapiafilets mogen gesneden worden, lekker grove stukken. Roerbak de tilapiafilets in de sjalotjes en de knoflook. Voeg als de vis gaar is de garnalen toe en roerbak deze mee. Voeg als laatste de courgette toe en doe de ketjap manis erdoor. Breng wat op smaak met peper en zout. Laat het nog vijf minuten op een laag vuur pruttelen.

Serveertips Tilapiafilets en garnalen met ketjap saus

Heel lekker met wat kroepoek!