Recept: Rode Poon met Lemon Green Pepper marinade

Weer geen inspiratie voor het avondeten? Er bestaan zoveel lekkere gerechten, maar wat moet je elke avond klaar maken? Lees even verder, want wij hebben wel een ideetje voor je klaar staan!

Rode Poon

Wat dacht je van een heerlijke Rode Poon. Misschien heb je hier nog niet zo vaak van gehoord. De naam is niet zo bekend, maar dat neemt niet weg dat het wel een heerlijke vis is. In Nederland gekend en vaak gegeten. Een gemiddelde Rode poon is ongeveer 30 centimeter. Naar smaak kun je een zoete smaak verwachten en dat in combinatie met pasta of aardappelen zorgt voor een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

De bereiding gaat als volgt:

Per twee personen raden we 1 rode poon van ongeveer 600 gram aan. Je kan deze op de pan klaar maken of in de oven. Jij kan zelf kiezen wat het lekkerste voor je is. Heb je graag een sausje dan kun je gaan voor een marinade van citroenkruid of Lemon green en pepper marinade. Deze giet je over de rode poon. Vul het bord met aardappels, kleine amsterdamse uien en eventueel nog een salade van sla, tomaat, komkommer en dressing, voor een frisse toets aan het geheel. Je zal dit gerecht in weinig tijd hebben klaargemaakt!