Vissalades & Garnalen

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Online vissalades & garnalen bestellen

De mogelijkheden voor het bereiden van vis zijn oneindig. U kunt denken aan een lekker tussendoortje, een hapje voor bij de borrel, complete voor- en hoofdgerechten en ga zo maar door. Vis is geschikt voor iedere gelegenheid. Van verjaardagen tot bijeenkomsten.

Ook voor vissalades bent u bij Viswinkel.nl op de juiste plek. U kunt denken aan zeewiersalade, huisgemaakte tonijnsalade, huisgemaakte zalmsalade, huisgemaakte krabsalade, huisgemaakte makreelpaté salade en huisgemaakte haring-dillesalade. Deze salades kunt u aanschaffen per 100 gram. Wij bieden u daarnaast een breed assortiment met verschillende artikelen die u kunt gebruiken voor een lekkere salade. Hierbij kunt u denken aan Hollandse garnalen, tijgergarnalen, peppadews, gekookte mosselen, surimi flakes en rivierkreeftjes.

U kunt op Viswinkel.nl ook terecht voor de lekkerste garnalen. U kunt kiezen uit twee verschillende soorten garnalen, namelijk Hollandse garnalen en (gemarineerde) tijgergarnalen. Ze zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd.