Lijster braadharing

€ 4,99
Productomschrijving
Lijster braadharing in zuur. Heerlijk op brood. Tip: lekker met uitjes. De braadharing van Lijster is lekker bij bijna alles. Hij is al voor u gebraden, dus dat karwei hebt u dan alweer achter de rug. Deze haring wordt voornamelijk in de Noordzee gevangen en daarna schoongemaakt en gebraden voor u bij Lijster. Vervolgens worden de haringen in een potje gedaan om de smaak goed te houden en om het product langer te kunnen bewaren. U kunt het zo op uw brood doen en het is nog lekkerder met wat zilveruitjes erbij.

Haring is een vissoort die veel in Nederland gegeten wordt, hij gaat er bij veel mensen vanuit het handje de mond in. Dat kan natuurlijk met deze haring ook. U kunt er heerlijk een Hollandse nieuwe van maken, met wat gesneden ui erbij. Het grote voordeel is ook nog dat wij de vetten van de vis heel goed kunnen gebruiken, ze zijn uiterst goed voor de gezondheid.

Informatie over Lijster braadharing

Vissoort:

Een pot Dick Kok braadharing bevat 680 gram.
Niet op voorraad.
de leeuw braadharing
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
 • Door Gerrit op 12-03-18

  Top vis. Blijft heerlijk van smaak Een topper!

 • Door Reina op 29-06-17

  Weer altijd de beste van het land, gelukkig nog te koop bij u, en deze zijn zo lekker van smaak, en om van te zuigen zo vers van de pers!!!!

 • Door Poco op 02-06-17

  De potten Lijster braadharing zijn erg lekker van smaak. Helemaal top.

  Groeten uit 010

 • Door L.W op 24-01-15

  Perfect, nergens meer te koop allen bij viswinkel.
  Houwen zo.

 • Door Aad op 21-10-14

  De leeuw heeft echte top producten!