Kwaliteit & Retourneren

Waar dient u rekening mee te houden?

Viswinkel.nl levert verse producten die gekoeld vervoerd moeten worden en beperkt houdbaar zijn. U dient daarom rekening te houden met de volgende zaken:

tempex

Hoe houden wij onze vis vers en de kwaliteit hoog?

Viswinkel.nl levert alleen de beste kwaliteit verse vis. Daarnaast leveren wij diverse andere (vis)producten, zoals gerookte vis, vissalades, sushi, diverse sauzen en marinades, zuurwaren en meer. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, hecht Viswinkel.nl veel waarde aan een hoge bezorgkwaliteit. Uw bestelling wordt geleverd in een tempex doos met daarin voldoende ijscompartimenten. Op deze manier fungeert de tempex doos als een koelbox. De vis blijft vers en de kwaliteit optimaal. Uw bestelling wordt kort voor verzending gereed gemaakt en binnen 24 uur bij u thuis bezorgd. In de meeste gevallen is de vis minder dan 48 uur geleden gevangen.

 retour

Geen retouren!

Zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden: Het Herroepingsrecht is uitgesloten voor Producten die van snel bederfelijk aard zijn of een uiterste houdbaarheidsdatum hebben. Derhalve kunnen de door viswinkel geleverde Producten niet worden teruggenomen op grond van de uitzonderingen van artikel 7:46d lid 4 BW en is het uit de Wet koop op afstand voorvloeiende Herroepingsrecht niet van toepassing op de door Viswinkel.nl geleverde Producten.

 

retour

Wat gebeurt er als u niet thuis bent?

Vis is beperkt houdbaar. Daarom doet Viswinkel.nl er alles aan om te voorkomen dat u uw bestelling niet in ontvangst kunt nemen. Allereerst krijgt u een trackingcode. Zo kunt u uw bestelling volgen. Mocht u toch niet thuis zijn? Dan zal de bezorger het pakketje aanbieden bij de buren. Indien het pakketje daar niet in ontvangst kan worden genomen, wordt het pakketje retour gestuurd naar Viswinkel.nl. Helaas is reclameren of terugstorten van de betaling in dit laatste geval niet meer mogelijk.