Klantenservice

Hoe gaan wij om met uw klachten?

Viswinkel.nl streeft naar perfect, maar uiteraard zijn klachten niet altijd te voorkomen. U kunt een klacht insturen via ons contactformulier of via info@viswinkel.nl. Uiteraard handelen wij uw klacht met de grootste zorg af. U zult binnen 48 uur een reactie ontvangen met een passende oplossing.

Het kan voorkomen dat u onze oplossing niet passend vindt. Een klacht over een product, dienst of de service van de ondernemer kan dan eveneens ingediend  worden via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. Zij zijn sinds 1 juli 2012 aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie. Geschillen tussen de consument en de ondernemer over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen, zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Afterpay

AfterPay voert voor Viswinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Viswinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.