(Bedrijfs)feesten en Partijen

Organiseert u een bruiloft, een jubileum of (bedrijfs)feest en bent u zoekende naar originele en lekkere hapjes en/of maaltijden? Dan bent u bij Viswinkel.nl aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met onder andere sushi, vishapjes en vissalades. U kunt uw hapjes of maaltijden volledig naar eigen wens samenstellen, maar wij kunnen u natuurlijk een voorstel doen.

sushiSushi

Om u een idee te geven van de sushi die wij aanbieden, kunt u hier een kijkje nemen. U kunt uw sushipakket zelf samenstellen. Geef uw wensen aan ons door en wij zullen u een voorstel doen. Het is natuurlijk ook leuk om een sushi workshop te geven en gebruik te maken van de verse vis en andere sushi producten die wij aanbieden.

schotelVishapjes, visschotels en vissalades

Om u een idee te geven van de vishapjes en visschotels die wij aanbieden, kunt u hier een kijkje nemen. Wat dacht u van Hollandse garnalen, palingfilet, zalmfilet of makreelfilet? Daarnaast bieden wij huisgemaakte zalm/tonijnsalade en verse haring aan. Uiteraard kunt u uw pakket zelf stellen. Wij zullen u een aanbieding op maat doen. Inmiddels gingen honderden bezoekers u voor. 

kortingPassende prijs en hoeveelheid

Omdat wij inmiddels voor honderden mensen bestellingen op maat verzorgden, kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal hapjes of sushi's per persoon. Wij zullen u vrijblijvend een aanbieding doen. Dit kan per e-mail of telefonisch. Uiteraard geldt voor grotere bestellingen een korting. Daarom maken wij voor u een pakket op met maat met een passende prijs.

straalBezorging Amsterdam en omstreken

Helaas zijn wij gebonden aan bezorgdagen van PostNL. Ook kunnen wij geen invloed uitoefenen op het tijdstip van uw bezorging. Woont u echter binnen een straal van 50 kilometer van Amsterdam? Dan kunnen wij uw bestelling ook zelf bezorgen op de door gekozen datum en tijdstip. Dat betekent dat wij uw bestelling ook af kunnen leveren op zondag en maandag! Let op: dit is alleen mogelijk voor bestellingen vanaf € 350,-.

 

Geef ons uw wensen door!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@viswinkel.nl. Geef ons uw voorkeuren en het aantal personen door. Als u uw telefoonnummer in uw e-mail vermeldt, kunnen wij ook telefonisch een aanbieding doen.