Epos bruschetta marinade

 (100 gram)
€ 2,69
Productomschrijving
Bruschetta marinade van Epos. Deze marinade is goed te combineren met bijna elke vissoort. U kunt deze marinade per 100 gram bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 500 gram? Vul dan een 5 in. Wij leveren dan een bakje van 500 gram marinade.

Maak kennis met de overheerlijke Epos Bruschetta marinade voor vis. De Epos Bruschetta is goed te combineren met bijna elke vissoort. De marinade is afkomstig uit Italië en heeft een heerlijke kenmerkende smaak die bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Epos Bruschetta heeft een eigen, niet zelf te maken smaak; dit gecombineerd met een kleine verandering in de structuur van de vis zorgt ervoor dat deze marinade van elke vis een volledig nieuwe ervaring maakt.

Alle marinades van het merk Epos zijn al voorbereid, waardoor u deze slechts een paar minuten hoeft mee te laten bakken met de vis. Bent u dus op zoek naar een lekkere marinade met een unieke smaak die je onmogelijk thuis kunt maken dan is het aan te raden deze Epos Bruschetta te kiezen als perfecte combinatie met uw vis.

Informatie over Epos bruschetta marinade

Vissoort: Marinade

Epos bruschetta marinade wordt geleverd per 100 gram.
Niet op voorraad.
epos bruschetta marinade
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Jan op 17-10-14

    Heerlijk!