Epos Bretagne marinade

 (100 gram)
€ 2,69
Productomschrijving
Bretagne marinade van Epos. Deze marinade is goed te combineren met bijna elke vissoort. U kunt deze marinade per 100 gram bestellen. Wilt u bijvoorbeeld 500 gram? Vul dan een 5 in. Wij leveren dan een bakje van 500 gram marinade. De overheerlijke Bretagne Marinade van het merk Epos past eigenlijk bij iedere vis. Het is een Franse marinade uit Bretagne en smaakt een beetje naar kruidenboter. Doordat deze smaak door bijna iedereen gewaardeerd wordt bent u altijd zeker van succes aan tafel met deze marinade.

Vooral een kabelauw is lekker met deze marinade. De smaak van de Epos Bretagne Marinade brengt wat andere marinades niet kunnen een unieke smaak die iedereens smaakpappillen een intense ervaring geeft. Ook zorgt de marinade voor een kleine verandering in de structuur van de vis. Dit zorgt op zijn beurt voor een andere ervaring bij het eten van de kabeljauw..

Doordat de Epos Marinades al zijn voorbereid hoeft maar een paar minuutjes te bakken. Het is zo gebeurd! Een ander voordeel van kant-en-klare marinade is dat u zelf geen marinades hoeft klaar te gaan maken. Ook is de kwaliteit van Epos Marinades erg hoog, zo’n lekkere marinade is lastig te kopiëren.

Informatie over Epos Bretagne marinade

Vissoort: Marinade

Epos Bretagne marinade wordt geleverd per 100 gram.
Niet op voorraad.
Epos bretagne marinade
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Jan op 17-10-14

    Heerlijke marinade.