Degens kibbelingkruiden

 (100 gram)
€ 2,25
Productomschrijving
Kibbeling is een van de meest verkochte visproducten. Maak uw kibbeling nog lekkerder met kibbelingkruiden van Degens. Kibbeling is een van de bekendste snacks die te halen is bij de visboer. Dit stuk vis komt oorspronkelijk van de wangen van de kabeljauw. Het stukje vis wordt dan gepaneerd en gefrituurd waardoor het zo'n karakteristieke smaak krijg.

De Degens kibbelingkruiden zijn kruiden die in een doosje van 100 gram verkrijgbaar zijn. De kibbeling heeft van nature een erg losse structuur waardoor de witvis in je mond gelijk uit elkaar valt. Het korstje is daarentegen wel hard en knapperig en dit contrast maakt kibbeling erg lekker. De kibbeling wordt nog eens extra lekker door de speciale kibbelingkruiden te gebruiken.

De kibbeling kruiden strooi je eenvoudig weg over de kibbeling heen waardoor de kibbeling een net wat lekkerdere smaak krijgen. De kibbelingkruiden zijn ook te gebruiken op andere soorten vis alhoewel het oorspronkelijk gemaakt is voor de kibbeling. Het is dus vooral lekker in combinatie met kibbeling.

Informatie over Degens kibbelingkruiden

Vissoort: Kruiden / Specerijen

Een zakje Degens kibbelingkruiden bevat 100 gram.
Niet op voorraad.
Degens kibbelingkruiden
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Klaas op 21-10-14

    Erg goede kruiden voor de kibbeling!