Bestellen & Bezorging

Bestellen op Viswinkel.nl

Nadat u de door u gewenste producten in uw winkelmandje geplaatst hebt, kunt u doorgaan naar het afrekenen. Doorloop de volgende stappen om uw bestelling succesvol te plaatsen.

 

account

Stap 1: Eenmalige aankoop of een account aanmaken

U kunt kiezen evoor en eenmalige aankoop of u kunt zich registeren. In het laatste geval maakt u een account aan op Viswinkel.nl. Bezoekt u Viswinkel.nl opnieuw? Dan hoeft u uw gegevens niet nog een keer in te voeren. Daarnaast kunt u uw bestellingen inzien en productrieviews plaatsen en terug lezen. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwbrief.

 

huis

Stap 2: Factuuradres (en Afleveradres)

Vul uw adresgegevens zo correct mogelijk in. Het is belangrijk dat u een juist telefoonnummer opgeeft. U ontvangt namelijk een sms met een richttijd van de  levering van uw bestelling. U kunt dit adres ook als afleveradres gebruiken. Wilt u een ander afleveradres? Kies dan voor ‘Naar ander adres verzenden’. Hier kunt u een afleveradres invullen.

 

bezorging

Stap 3: Verzendmethode & Kosten

Viswinkel.nl maakt gebruik van de 24-uurs bezorgservice van PostNL. Zij bezorgen van dinsdag t/m zaterdag. Wij maken uw bestelling kort voor verzending gereed. Zo blijft dit vis vers en de kwaliteit optimaal. Zodra wij uw bestelling verzenden, ontvangt u van ons een tracking-code. Zo kunt u uw bestelling volgen. Ook ontvangt u, op de dag van levering, een smsje met een richttijd van de levering van uw bestelling. Het is daarom belangrijk dat u een juist telefoonnummer invult. De bezorgkosten bedragen € 5,95. 

 

kalender

Stap 4: Afleverdatum

Wij begrijpen dat u zelf een afleverdatum wilt kiezen. Bestelt u op maandag, maar wilt u uw bestelling pas op zaterdag ontvangen? Dan geeft u dit aan in de kalender. Wij maken uw bestelling kort voor verzending gereed. Op deze manier blijft de vis vers! Uw bestelling kan geleverd worden van dinsdag t/m zaterdag. Bestelt u voor 10:00 uur? Dan kunnen de meeste producten de volgende dag al worden bezorgd! Let op: wij kunnen de bezorgtijd op de bezorgdag niet beïnvloeden!

 

ideal

Stap 5: Betaalmethode

U kunt kiezen uit 5 verschillende betaalmogelijkheden. Namelijk: iDeal, Visa, Maestro en Mastercard en Afterpay. U wordt via een beveiligde omgeving doorgestuurd naar een betaalpagina. Zodra uw betaling succesvol is ontvangen, wordt u terug gestuurd naar Viswinkel.nl. U ontvangt een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Daarnaast zult een e-mail ontvangen als uw bestelling is verzonden. Hebt u geen bevestiging ontvangen? Kijkt u dan ook eens in spam.