Kesbeke grote Amsterdamse uien

€ 2,49
Productomschrijving
Grote Amsterdamse uien van het merk Kesbeke in een pot. Knapperig en zuur van smaak. Lekker voor bij de vis. De Amsterdamse uien van het merk Kesbeke zijn een echte benodigheid bij bijvoorbeeld een vis of door de salade, maar ook heerlijk bij boerenkool of nasi. De ui is van zeer goede kwaliteit, een echte fijnproever zou u deze uien aanraden. De origine van deze ui is natuurlijk Amsterdam, hoewel hier niet de hele productie plaatsvindt. Er wordt wel alleen maar in Nederland aan gewerkt. De zorgvuldigheid waarmee het hele proces plaatsvindt, zorgt voor de kwaliteit van deze ui. Een potje bevat 680g aan Amsterdamse uitjes. Een sapje bij de uien in het potje zorgt voor het behoud van smaak en dat de uien langer goedblijven, zodat u er langer van kunt genieten.

Deze Amsterdamse uien zijn knapperig en wat zuur van smaak. De structuur van deze ui is te vergelijken met die van een normale ui verschillende lagen en dezelfde ronde vorm. Natuurlijk is deze ui van kleur en grote heel anders.

Het bereiden van deze ui is niet nodig. Open het potje en u kunt genieten van deze heerlijke Amsterdamse uien van De Leeuw.

Informatie over Kesbeke grote Amsterdamse uien

Vissoort: Zuurwaren

Een pot De Leeuw grote Amsterdamse uien bevat 680 gram.
Niet op voorraad.
De leeuw grote amsterdamse uien
Schrijf een beoordeling
Algemene beoordeling:
Beoordelingen
  • Door Aad op 21-10-14

    De leeuw heeft echte top producten!